Autumn or fall

Whatever you prefer to name this time of year autumn or fall, it is still one of my favourite times. The shifting from summer to winter calls on a colourful scenery in the landscape, garden or at the bonsai benches around here. Preparations for winter is coming nearer, but  so far it is limited to few new stocks put in preparation for winter work (wiring mainly), and easy transplanting of bonsai who only needs a slight adjustments of the root ball. The green house has to be made ready for moving bonsai in in a few weeks. The time left is for enjoying the daily development of leafs on deciduous who shows their bright colours now and the days that follows.

The pictures shown are from the last two weeks app.

One thought on “Autumn or fall

  1. Hej Morten, det ser vel nok godt ud ! …. og jeg genkender da nogen af sklene ….. Her havde vi i lang tid glde af 5 – 600 gs, der morgen og aften trak hen over huset, i kile efter mgtig kile, hjt i sol og bl himmel, og s lavt, at de nsten skrabede skorstenen, i tge og regn. Midt november er vi ogs fljet – – – til de varme lande. Skal holde jul hos datteren i Cairns, Aus. s mske jeg kan f nogle tropiske, australske bonsai at se. Jeg fik for et stykke tid siden en mail fra en dame her i DK, der skulle ud til sin brors 80 rs fdselsdag i Sydney, og det eneste han nskede sig, var en af mine skle. Han m have vret en ret frisk 80 rig, for fdselsdagen skulle holdes p Fidji ! Mange hilsener Elsebeth Date: Thu, 10 Oct 2013 13:01:39 +0000 To: elsebeth845@hotmail.com

Comments are closed.