Bonsai Paradise

Ejeren af Bonsai Paradise i Kina, inviterede indenfor. Visiting the owner of Bonsai Paradise in China.

25-L1016787

Haven er privat ejet, men åben for offentligheden i dagtimerne. Her kan man se bonsai, mest store bonsai som det er typisk i Kina. Men omme bagved en mur ligger et afsnit dedikeret til Shohin. Mange af træerne importeres fra Taiwan og Korea og er beregnet på salg, hvilket vidner om en stigende interesse for Shohin bonsai i Kina. The garden is private, but open for the public during daytime. Here the people can watch the many big bonsai. And the larger bonsai are still the majority of bonsai in China. But behind a wall, there is a dedicated area with many imported Shohin from Taiwan and Korea. Showing Shohin is on its way in China, and a basis for business. 

WordPress.com.
%d bloggers like this: