Shohin Bonsai Danmark

topborderbillede-roed

We are glad to announce that the national organization Shohin Bonsai Danmark is now established. We look forward to see you at our events and workshops, were everybody are welcome. The website www.shohin-bonsai.dk is on air, with all content in Danish and English language.

Nu åbner en ny landsdækkende bonsai organisation dørene for alle Shohin bonsai interesserede I Danmark. Hjemmesiden www.shohin-bonsai.dk er tilgængelig fra i dag med information om aktiviteter, udstillinger, workshops, fotos og artikler specielt om Shohin bonsai. Vores mål er at samle den voksende interesse, der er for denne specielle gren af bonsai, og derigennem skabe større viden og forståelse for Shohin.

fyrtop

A Danish and English language electronic newsletter will be send out regularly to members. Join us and be part of Shohin Bonsai Danmark through the website or direct at this link http://shohin-bonsai.dk/ENGLISH/MEMBER.htm The interest for Shohin bonsai in Denmark has grown considerably through the later years, and today more people have a special interest in this part of bonsai. We find the time right to help developing this further through workshops, exhibitions, online information i.e., and taking part in bonsai activities.

Medlemskab koster 100,- kr. årligt. For det får du 4 x medlemsblade tilsendt via mail (PDF) med information og artikler med fokus på Shohin-bonsai, adgang til at udstille, og deltage i workshops m.m. gratis eller til nedsat pris for medlemmer.  Shohin Bonsai Danmark, er den anden nationale speciel-organisation i Europa, efter British Shohin Bonsai.

blad

Vi synes tiden er moden til dette initiativ, da interessen er vokset markant for Shohin bonsai, og fordi vi efterhånden har opbygget en god viden, og et solidt internationalt netværk omkring Shohin bonsai, som kan være til stor gavn. Tilmeld dig nu og bliv en del af Shohin Bonsai Danmark på http://www.shohin-bonsai.dk/MEDLEM.htm  Vi glæder os til at samarbejde med Dansk Bonsai Selskab, og alle andre med interesse i Shohin bonsai.

DSC01551

De første aktiviteter er planlagt i foråret, og med hovedarrangementet næste efterår. Følg med på hjemmesiden http://www.shohin-bonsai.dk og her på bloggen.

First activities planned in spring, and next autumn our main event will take place. We look forward to a future gaining more interest in Shohin bonsai both nationally and internationally. We look forward to corporate with you, and share the beauty of the seasons with Shohin-bonsai. Events an news will be updated regularly so keep visiting the website and this blog for news and informations. 

Formand/ Chairman

Morten Albek

Shohin Bonsai Danmark

shohin@shohin-bonsai.dk

www.shohin-bonsai.dk

LOGO-moerkbaggrund

DSC01578

One comment

  1. Beautiful Bonsai ..art of Japanese Garden .. Thx for sharing

Comments are closed.

WordPress.com.
%d bloggers like this: