China photos ending / Sidste Kina fotos

The final photos from the China bonsai tour is  now available at www.shohin-europe.com  De sidste fotos fra Kina er nu lagt på www.shohin-europe.com 

L1016560

A fantastic experience, viewing the very best of Chinese bonsai (Penjing), and the look into a future where Shohin bonsai seem to be flourishing. Still the larger bonsai are dominating the Chinese market, but it is also clear that the small sized trees will take their part of the bonsai scene. As it is happening in Europe now and have been for a longer time in Japan.

L1016222

Turen til Kina var en unik oplevelse, hvor vi fik set noget af det bedste bonsaikunst i området, plus et kig ind i fremtiden hvor Shohin bonsai ser ud til at udvikle sig markant. Det er stadigvæk de meget store bonsai (Penjing), der dominerer det kinesiske marked, men det er også tydeligt at de små træer vil indtage bonsaiscenen. Som det sker i Europa, og allerede er sket i Japan.

 

2 thoughts on “China photos ending / Sidste Kina fotos

Comments are closed.