Mistral Bonsai Shohin workshop

Efter Kina var jeg hjemme og sove en enkelt nat, inden en jeg fløj videre til Spanien for at lede workshop og demo hos Mistral Bonsai uden for Barcelona. For første gang havde man valgt at det årlige åbent hus arrangement havde Shohin bonsai på programmet.

After China Morten Albek was back for one nights sleep before entering a new bird bringing me to Mistral Bonsai in Spain, a little outside Barcelona. For the first time Mistral Bonsai had Shohin bonsai at the programme for the open days event.

15249564958_d0ef7d62b7_o

Mistral Bonsai er Europas største importør og eksportør af bonsai, og på de imponerende 40.000 kvm var der fyldt med bonsai og prebonsai dyrket på friland. Store bonsai er stadigvæk det foretrukne i Spanien, men bedømt på entusiasmen hos de begejstrede bonsai entusiaster på Shohin workshoppen, og pænt med tilskuere både til demonstration og workshop. Så Shohin bonsai har måske et spirende grundlag i Spanien at dømme på interessen. Fotos venligst leveret af Mistral Bonsai da mine egne forsvandt sammen med et stjålet kamera lige efter jeg kom hjem.

Mistral Bonsai is the largest importer and exporter of bonsai in Europe. Impressive 40.000 square meters filled with bonsai and field grown prebonsai grown. Still the large sized bonsai are the preferred trees in Spain. But judged on the enthusiasm and the workshop, and the nicely visited demo, Shohin bonsai may have a growing and good future in Spain too. Photos kindly delivered by Mistral bonsai, because my camera was stolen after I went home containing my pictures from the event.

2 thoughts on “Mistral Bonsai Shohin workshop

  1. Hello Morten, I think shoin are becoming more popular. Thank you for sharing the video. Pity some Low Life stole your camera… Peter

Comments are closed.