Shohin workshop Hamburg

DSCF0897

Two great days with shohin workshop in Hamburg. Trees styled and changed, and a special display workshop we managed too with good results and testing different set-ups. I was impressed by the engagement in both workshops. Everything organized by Reiner Kurps, and with very committed students in a relaxed atmosphere. As workshops should always be. Look forward to meet you another time.

DSCF0946

To dejlige Shohin-bonsai workshopdage i Hamburg, arr. af Reiner Kurps. Træer blev designet og arbejdet grundigt med, og der kom fine resultater ud af det. Jeg var imponeret over engagementet og lysten til at prøve opstillinger af, som alle kastede sig ud i selvom mange ikke havde prøvet det før. God stemning med hyggelige mennesker, som jeg håber at se igen en anden gang.