Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/d/b/shohin-europe.com/httpd.www/wp-content/themes/ashe-pro-premium/functions.php on line 978 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/d/b/shohin-europe.com/httpd.www/wp-content/themes/ashe-pro-premium/functions.php on line 979 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/d/b/shohin-europe.com/httpd.www/wp-content/themes/ashe-pro-premium/functions.php on line 980

Fuchi Bonsai group meeting

L1002910

Monday we had another of our group meetings in Fuchi Bonsai www.fuchi-bonsai.com

It is a very small group with my two friends Torben Pedersen and Johnny Eslykke. We meet every month for joy and bonsai workshop. We also arrange some masterclasses and exhibitions. This was just another day at the office though. Spring work with spring maybe there finally? The spring has been very cold and delays everything, but sunny weather and maybe higher temperatures by the end of the week looks like bonsai can finally grow again.

No Comments

 • elsebeth ludvigsen

  Hej Morten Det er da godt, at der er nogen, der er flittige ! Må indrømme, at værkstedet har ligget stille længe, men var dog til ‘Open Days’ hos Lodder, og solgte helt godt, finanskrise ect. taget i betragtning. Havde stand ved siden af Wallsall, og Klika og det var rigtig hyggeligt. Den dyreste bonsai, jeg fandt hos Lodder, var en gammel kamelia, til 4000 EURO, jeg ville få verdens hurtigste nervesammenbrud, hvis jeg skulle passe den i bare 1 uge… Medsendte fotos er først et par ‘fun bonsai’ fra Gedemertas bonsaihave på Bali, og dernæst en del fra shohinudstillingen hos Lodder, Jos Corstjens vandt, og han havde 2 af mine skåle med, d.v.s. en af dem er den lille terning, og den kan vel dårligt kaldes en ‘skål’ ! Allersidste foto er af et dyr, der ville pynte svært i enhver havedam …. det er fra Medan ,Sumatra Mange hilsener Elsebeth

  Date: Tue, 2 Apr 2013 06:49:40 +0000 To: elsebeth845@hotmail.com

  • Morten Albek

   Hej Elsebeth
   Ja, lidt får vi lavet selvom det kører på lavere blus i år.
   Godt du havde godt salg og en god tur hos Lodders. Ses vi til årsmødet i år?
   PS: Kan ikke se billederne, da de ikke fungerer her på bloggens svarmodul 🙂
   Mange hilsner, Morten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *