Fuchi Bonsai group meeting

L1002910

Monday we had another of our group meetings in Fuchi Bonsai www.fuchi-bonsai.com

It is a very small group with my two friends Torben Pedersen and Johnny Eslykke. We meet every month for joy and bonsai workshop. We also arrange some masterclasses and exhibitions. This was just another day at the office though. Spring work with spring maybe there finally? The spring has been very cold and delays everything, but sunny weather and maybe higher temperatures by the end of the week looks like bonsai can finally grow again.

2 thoughts on “Fuchi Bonsai group meeting

 1. Hej Morten Det er da godt, at der er nogen, der er flittige ! M indrmme, at vrkstedet har ligget stille lnge, men var dog til ‘Open Days’ hos Lodder, og solgte helt godt, finanskrise ect. taget i betragtning. Havde stand ved siden af Wallsall, og Klika og det var rigtig hyggeligt. Den dyreste bonsai, jeg fandt hos Lodder, var en gammel kamelia, til 4000 EURO, jeg ville f verdens hurtigste nervesammenbrud, hvis jeg skulle passe den i bare 1 uge… Medsendte fotos er frst et par ‘fun bonsai’ fra Gedemertas bonsaihave p Bali, og dernst en del fra shohinudstillingen hos Lodder, Jos Corstjens vandt, og han havde 2 af mine skle med, d.v.s. en af dem er den lille terning, og den kan vel drligt kaldes en ‘skl’ ! Allersidste foto er af et dyr, der ville pynte svrt i enhver havedam …. det er fra Medan ,Sumatra Mange hilsener Elsebeth

  Date: Tue, 2 Apr 2013 06:49:40 +0000 To: elsebeth845@hotmail.com

  1. Hej Elsebeth
   Ja, lidt får vi lavet selvom det kører på lavere blus i år.
   Godt du havde godt salg og en god tur hos Lodders. Ses vi til årsmødet i år?
   PS: Kan ikke se billederne, da de ikke fungerer her på bloggens svarmodul 🙂
   Mange hilsner, Morten.

Comments are closed.