Fuchi Bonsai group meeting

L1002910

Monday we had another of our group meetings in Fuchi Bonsai www.fuchi-bonsai.com

It is a very small group with my two friends Torben Pedersen and Johnny Eslykke. We meet every month for joy and bonsai workshop. We also arrange some masterclasses and exhibitions. This was just another day at the office though. Spring work with spring maybe there finally? The spring has been very cold and delays everything, but sunny weather and maybe higher temperatures by the end of the week looks like bonsai can finally grow again.

Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
elsebeth ludvigsen
Guest
elsebeth ludvigsen

Hej Morten Det er da godt, at der er nogen, der er flittige ! Må indrømme, at værkstedet har ligget stille længe, men var dog til ‘Open Days’ hos Lodder, og solgte helt godt, finanskrise ect. taget i betragtning. Havde stand ved siden af Wallsall, og Klika og det var rigtig hyggeligt. Den dyreste bonsai, jeg fandt hos Lodder, var en gammel kamelia, til 4000 EURO, jeg ville få verdens hurtigste nervesammenbrud, hvis jeg skulle passe den i bare 1 uge… Medsendte fotos er først et par ‘fun bonsai’ fra Gedemertas bonsaihave på Bali, og dernæst en del fra shohinudstillingen… Read more »